INDIVIDUALNA EFT TERAPIJA

Otkrij i reši prave uzroke svojih emocionalnih blokada i samosabotaže ka ljubavi, uspehu, zdravlju ili finansijskoj slobodi.

Šta je individualna EFT terapija?

Individualana EFT terapija je savremena terapija emocionalnog zdravlja.

EFT (Tehnika Emocionalne Slobode) ti može pomoći da zaviriš u dublje slojeve svoje podsvesti otkriješ i bezbolno rešiš prave uzroke svojih blokada i samosabotaža ka ljubavi, uspehu, zdravlju ili finansijskoj slobodi.

Zašto ti je potrebna EFT terapija?

Individualna EFT terapija ti može pružiti brojne benefite, uključujući:

Kako izgleda EFT tretman?

Šta je još važno da znaš?

Važno je napomenuti da individualni benefiti mogu varirati i da je svaka EFT terapija prilagođena tvojim potrebama i ciljevima terapije koje postavljamo na samom početku.

U terapeutskom radu sa tobom tokom EFT terapije kombinujem i druge metode iz domena Energetske psihologije kako bi rezultati bili još bolji i efikasniji. Te metode su Reprogramiranje matrice, Timeline healing i Theta Healing metode sa kojima isceljujemo tvoja prošla Ja koja su doživela traumu, isceljujemo tvoje prošle živote, kao i tvoju predačku liniju i genetiku.

,,Moja uloga u radu sa tobom jeste da stvorim sigurno okruženje gde ćeš moći da upoznaš, isceliš, prihvatiš i zavoliš sebe i svoj život. Darujući ti svoje vođstvo, energiju, znanje, veštine i podršku sa radošću ću učestvovati u rešavanju tvojih životnih izazova. Kombinujući svoja znanja iz energetske psihologije i klasične psihologije pomoćiću ti da se oslobodiš bolnih prošlih sećanja i trauma. A zatim ćemo zajedno kreirati lepšu i podržavajuću stvarnost u kojoj je sve zaista moguće.’’ – Sanja Ivanović

 

Ako se osećaš blokirano…

…u bilo kom segmentu života bilo da su to finansije, zdravlje, ljubav ili posao ili jednostavno želiš da se oslobodiš stresa i povratiš unutrašnji mir i balans EFT terapija može biti ,,onaj jedan puzzle’’ u tvojoj slagalici koji je nedostajao da rešiš svoj problem zauvek.

Izaberi paket po svojoj meri i prijavi se

U pripremi…

Jedntrokratni EFT tretman

100

Ljubav

10 sesija
800
  • Rešavanje specifične blokade u ljubavnom, poslovnom ili finansijskom segmentu
  • Dva meseca rada sa mnom, online preko Zoom-a

Izobilje

15 sesija
1200
  • Za čišćenje emocija i reprogramiranje negativnih uverenja, kao i transformaciju negativnih životnih iskustava.
  • Dva meseca rada sa mnom, online preko Zoom-a

Zdravlje

30 sesija
2400
  • sdasdas

Uslovi da se prijaviš na moj mentorski program ,,Budi vrhunski EFT praktičar”

Sve što je potrebno jeste da imaš završenu edukaciju iz EFT-a i da si sertifikovan od strane EFTMR Akademije iz Londona.

PRIJAVI SE ODMAH

Otkrij i reši prave uzroke svojih emocionalnih blokada i samosabotaže ka ljubavi, uspehu, zdravlju ili finansijskoj slobodi.

Najčešća pitanja i odgovori

Imaš pitanja? Imam odgovore za tebe.

Ne, uslov za pohađanje treninga je da imaš završen EFT trening.

Ako si EFT praktičar koji želi napred, želiš još jedan moćan alat za transformaciju sebe i tvojih klijenata, ovaj trening je za tebe.

Trening traje 4 dana u Holliday INN u Beogradu.

Samo sada, promotivna cena treninga iznosi 500€ (kotizacija je 100€)

Plaćanje na rate trenutno nije dostupno.